Vije-sti

Sve je spremno za četiri dana Brijačnice!

Sve je spremno za četiri dana Brijačnice!

Poznati zagrebački rock festival Brijačnica vraća se, nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, u svom najposebnijem izdanju dosad!

Umjesto dva festival će trajati čak četiri dana, od 8. do 11. rujna, program predvode Partibrejkersi, M.O.R.T., Kojoti i Atheist Rap, a mjesto održavanja je Tvornica kulture. Brijačnica je prvotno najavljena za otvoreni prostor Hala Parka, ali zbog neizvjesne vremenske prognoze ipak se prabacuje u prostor našeg najveće koncertne dvorane.

U četvrtak 8. rujna na Brijačnici nastupaju KojotiM.O.R.T., Prazna lepinja i TV Eye, a u petak 8. na rasporedu su PartibrejkersŠajzerbiterlemonMinistranti i Djeca! Subotnji program donosi zaokret prema punku koju donose Atheist Rap, Gužva u 16-ercu i Lutke na koncu, tribute legendarnim KUD Idijotima.

Posljednje večeri, u nedjelju 11. rujna na pozornicu Velikog pogona Tvornice kulture popet će se Ida Prester & LollobrigidaPocket palma i Fantom.

U prodaji su festivalske ulaznice po 120 kn, kao i dnevne po cijeni od 65 kn za četvrtak, subotu i nedjelju te 75 kn za petak. Pronaći se mogu u prodajnom sistemu Entrio.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni