Vije-sti

Kandžija i Gole žene predstavili video spot

Kandžija i Gole žene predstavili video spot "Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli"

Kandžija i Gole žene predstavljaju posljednji u nizu videa iz serijala Teretana Session i time potvrđuju kako je sve spremno za zagrebačku koncertnu promociju albuma "Nema Labavo", ove subote, 12. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

"Izbacili su nas iz teretane jer smo kasnili s članarinom pa smo napravili domaću teretanu. Također, shvatili smo da uz moćne mišiće ide i moćna makina, tako da s tim stižemo u Tvornicu. Gole žene i ekipa su spremniji nego ikad, i u subotu očekujte neviđeni spektakluk!" - poručio je Kandžija.

Nakon fizičke pripreme uz Vesnu Mimicu u videu za "Nema Labavo", isticanja važnosti pravilne prehrane s "Kruva Masti Paprike", Kandžija i njegove Gole žene nisu na vrijeme platili članarinu te su primorano izašli na zrak i pripremili novi, ujedno i posljednji video iz Teretana Session serijala – za pjesmu "Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli" .

Videom za pjesmu "Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli" priveden je kraju video-serijal Teretana Session kojim su Kandžija i Gole žene uoči zagrebačkog koncerta u posljednja tri tjedna predstavljali pjesme s albuma "Nema Labavo", objavljenog u prosincu prošle godine. S albuma su do sada također predstavljeni i singlovi "Crkva", "Đuro" i aktualni "Nema Labavo", a izdanje je dostupno u fizičkom i digitalnom obliku.

Gole žene, Kandžija, moćna makina i moćni mišići te hvaljeni album "Nema Labavo" stižu ove subote, 12. ožujka, u zagrebačku Tvornicu kulture.

Ulaznice za zagrebački koncert u Tvornici kulture su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kn. 

Službena prodajna mjesta: 
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr
Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni