Vije-sti

Kadavar uskoro u Močvari

Kadavar uskoro u Močvari

Prvi ekskluzivni klupski koncert berlinske retro rock atrakcije Kadavar, zakazan je za ponedjeljak, 30.10. u zagrebačkoj Močvari

Mjesto je kao stvoreno za promociju njihovog novog albuma Rough Times izdanog prošlog mjeseca za etiketu Nuclear Blast.   Publika će imati priliku uživo čuti najsvježiji materijal koji su snimali potpuno live, analogno, bez kompromisa i svjedočiti vrhunskoj energiji benda uživo.

Otkrili su kako je proces snimanja nove ploče bio jako intenzivan, radilo se po cijele dane, noći, bez stajanja, stoga pršti od silovite dinamike i stava, a to potvrđuju i rasprodani koncerti već na samom početku europske turneje, koja je krenula ovaj mjesec. Kao support act, tu su dvije predgrupe, Death Alley i Mantar. Prvi bend je rock'n'roll petorka iz Amsterdama, koja nikog ne ostavlja ravnodušnima, a potonji njemački duo, sa svojom sirovom dinamikom već svjetski prepoznati u extreme metal undergroundu.

Još jedna novost povodom ovog koncerta, jest druženje s bendom Kadavar, svojevrsni meet&greet, u Dancing Bear CD shopu u vremenskom periodu od 17i30 do 18h. Pozvani su svi na polusatnu čašicu razgovora s berlinskim retro junacima. Ulaznice možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80kn u Dirty Old shopu ili putem Entrio platforme https://www.entrio.hr/event/kadavar-u-mocvari-4119. Na upadu, cijena ulaznice je 100kn.

Satnica:
19h vrata
20h Death Alley
21h Mantar
22:15h Kadavar

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni