Vije-sti

Juice predstavlja novi album i dokumentarac o 25 godina karijere

Juice predstavlja novi album i dokumentarac o 25 godina karijere

Prošlog vikenda YouTube i sve društvene mreže brujale su o Juiceovom dokumentarcu i novom albumu "Hiphopium4"

Reper Ivan Ivanović Juice bez sumnje zasluženo nosi titulu legende srpskog hip hopa! Zahvaljući hitovima "Keš kolica", "Brate minli", "U tvojim kolima", uspeo je izaći iz okvira “beogradske ulice” i svojom glazbom osvojiti milijunsku publiku. Nakon 25 godina karije, proslavljeni reper objavio je novi album "Hiphopium4" i dokumentarac u kojem se osvrnuo na dosadašnje uspone i padove. 
Iako je koketirao s različitim žanrovima, Juice nikada nije odustao od izvornog repa, a o svom putu, podrški kolega i prvim grafitima, proslavljeni reper otvoreno je govorio u dokumentarcu "HIPHOPIUM", koji je tri dana po objavljivanju na YouTube pogledalo gotovo 200 000 ljudi!

U jednom danu Juice je publici predstavio dokumentarac, ali i novi album "Hiphopium4" u izdanju Bassivity Digitala. Album je nastajao sedam godina i objedinjuje čak 26 novih pesama. Na jednoj od pjesama gostuje mu poznati reper Havoc iz grupe MOBB DEEP.

 


HIPHOPIUM 4 | Stream - https://Bassivity.lnk.to/HH4


Pored ovoga, produkcijska kuća Bassivity Digital objavila je remasteriziranu verzija Juiceovog prvog albuma "Hiphopium1". Pored već poznatih numera, na ovoj verziji nalazi se i nekoliko neobjavljenih pjesama koje nisu ušle na album 2002 godine.

HIPHOPIUM 1 | Stream - http://bassivity.lnk.to/HH1

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni