Vije-sti

Jastreb promovira novi album u KSET-u

Jastreb promovira novi album u KSET-u

Koncertnu promociju svojeg nadolazećeg albuma, "Orient and Occident", okultno hermetična kraut rock grupa Jastreb održat će 11.2. u KSET-u.

Jastreb, nastao kao solo projekt mračnog predvodnika i riff majstora bendova Seven That Spells i Otrovne Kristine, ovaj put nastupit će u formatu višečlanog benda. Uz sam koncert grupe održat će se i skupina pojedinačnih glazbenih performansa mutantskog karaktera i srednjevjekovne atmosfere. Naziv događaja je "Ljubomorni na Jastreb". Izdanjima "Jastreb" te dugometražnim prvijencem "Mother Europe" za austrijski label Hau Ruck!, predstavili su se domaćim i stranim ljubiteljima pretežito instrumentalne, hipnotičke i teške psihodelije.

Uskoro izlazi drugi album "Orient and Occident" koji će ovom prilikom biti premijerno predstavljen publici. Na novom album sviraju i Blake Fleming (Laddio Bolocko, The Mars Volta), Baby Lina Doll (Deutsch Nepal) i ostali mutanti raspršeni po ovoj maloj planeti. Jastrebu će ovo biti prvi koncert u proteklih godinu dana, izuzev maženja gitare katanom na Izlogu suvremenog zvuka. Ne namjeravaju se opet ukazati skoro stoga imate priliku posvjedočiti rijetkom ukazanju ovog koncertnog iskustva

Ulaz se otvara u 20h, a koncert počinje u 20:30h (ozbiljno počinje u 20:30).
Ulaznicu će biti moguće kupiti na ulazu za 30 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni