Vije-sti

Thirty Seconds To Mars predstavljaju prvi singl u četiri godine

Thirty Seconds To Mars predstavljaju prvi singl u četiri godine

Thirty Seconds To Mars predvođeni glumcem i pjevačem Jaredom Letom predstavljaju prvi singl s iščekivanog četvrtog studijskog izdanja.

Nova pjesma nosi naziv „Walk On Water, a ujedno je prvi singl u četiri godine, od objave albuma „LOVE LUST FAITH + DREAMS“(2013.).

Singl „Walk On Water“ napisao je Jared Leto, a potpisuje i produkciju u suradnji s producentima kao što su Mike Elizondo, Arkadi Zaslavski, Stevie Aiello, Pete Nappi, Jordan Galvan,... Pjesma će TV premijeru doživjeti na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards, 27. kolovoza, a dostupan je i lyric video.

„Nakon duge četiri godine, stotina dana, tisuća sati i nebrojeno sekundi, napokon smo završili jednu pjesmu.“ Jared Leto kaže o novoj pjesmi te nadodaje „Iskreno, svi nam nedostajete. Jedva čekamo vratiti se nastupima i ne možemo biti ponosniji i nestrpljiviji da podijelimo prvi singl s našeg novog albuma. I da, zadnji album smo objavili prije četiri godine, u vrijeme kada nije bilo automobila koji sami voze, nije bilo fidget spinnera, predsjednik Trump je još bio onaj lik iz serije The Apprentice, a Jon Snow još nije umro. #SpoilerAlert“.

Singl „Walk On Water“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa:
https://umhr.lnk.to/WalkOnWater30

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni