Vije-sti

Irena Žilić 15. travnja u splitskom klubu Quasimodo

Irena Žilić 15. travnja u splitskom klubu Quasimodo

Cijenjena domaća kantutorica Irena Žilić nedavno je objavila drugi studijski album "Haze", a najavila je i koncert u Splitu 15. travnja. Irena će u Splitu nastupiti skupa s bendom koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), a karte već možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 45 kuna. Službena promocija albuma bit će vikend kasnije, 22. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album "Haze" najavljen je odlično prihvaćenim singlovima "The Moon" i "X", a obje pjesme otkrivaju novi, drugačiji zvuk ove glazbenice. Domaća kritika nahvalila je Irenin drugi album, a istaknuli su i kako se radi o "pravom malom remek-djelu novije domaće kantautorske scene" (A. Dragaš/Jutarnji list).

Mark Mrakovčić je producirao album, cover je izradila Nika Dželalija, a "Haze" možete nabaviti putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. Kao nadopuna digitalnom izdanju uskoro će biti dostupno limitirano izdanje knjižice s tekstovima pjesama i fizičko izdanje albuma.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni