Deprecated: htmlspecialchars_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/wwwsoundreportco/public_html/inc/meta.php on line 231
Indie se vraća na Ribnjak uz novi Indie Fanatics Crew | sound-report.com

Vije-sti

Indie se vraća na Ribnjak uz novi Indie Fanatics Crew

Indie se vraća na Ribnjak uz novi Indie Fanatics Crew

Ribnjak Beat Connection

Prošlo je oko godinu i pol od zadnjih indie zvukova u popularnom zagrebačkom parku i okupljalištu mladih „Ribnjak“. Iako je tada novootvoreni Rock klub „Ribnjak“ promijenio malo ploču, uslijed brojnih upita, 15. listopada će stanovnici i posjetitelji grada Zagreba ponovno moći uživati u novom programu kluba pod vodstvom Indie Fanatics ekipe.

Indie Fanatics ekipa je izniknula iz Facebook grupe Croatian Indie & Rock Fanatics koja okuplja preko 1400 obožavatelja indie i rock glazbe. Članovi u svakom trenu imaju ekipu koja će s njima otići na koncerte, popiti pivu ili koju žesticu, zaigrati kviz, raditi liste novih albuma ili najboljih indie pjesama. Iz ove ljubavi prema glazbi razvila se želja za prenošenjem emocija i na druge ljude.

Indie Fanatics preuzimaju krojenje glazbenog repertoara srijedom crpeći inspiraciju iz Facebook grupe, ali i iz glazbenih želja koje vi ostavite u Facebook eventima. Svaki tjedan će se izmjenjivati programi.

Beat Connection“ će predstaviti indietronične plesne hitove koje u većoj ili manjoj mjeri znate, a koji će uključivati izvođače poput Foals, Crystal Figthers, Foster the People, Future Island, Trust, Parov Stelar, Bombay Bicycle Club, Retro Stefson, Broken Bells, Klaxons, Crystal Castles, Is Tropical, MGMT, M83, Metronomy, Passion Pit i drugih.

Club Foot“ je zadužen za čistu indie rock radost, a pružit će privilegiju plesanja i pjevanja uz izvođače poput Bloc Party, Franz Ferdinand, Cloud Nothings, Arctic Monkeys, Bass Drum of Death, Kasabian, Mando Diao, Wavves, Arcade Fire, The Rural Alberta Advantage, Strokes, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, The Killers, Fidlar, Portugal. The Man, Editors, French Films i drugih.

Dežurni krivci za nepuštanje vaše omiljene pjesme bit će Luc Debaser & Dom Smith.

Osim puštaonica i plesaonica, važno je istaknuti kako su se Indie Fanatics udružili u suradnju s Indirekt ekipom koja je ove godine osvojila treće mjesto u kategoriji najboljih hrvatskih ljetnih festivala po izboru čitatelja portala Terapija. Majstori malih financijskih kapaciteta i velikog i kvalitetnog programa će u suradnji s ovim mini kolektivom u Ribnjaku organizirati koncerte odličnih domaćih i mladih indie glazbenika kojima svakako treba potpora u probijanju među šire mase.

Prvo izdanje „Beat Connectiona“ u Rock klubu Ribnjak održat će se 15. listopada. Ulaz je do ponoći besplatan, dok se poslije ponoći plaća 15 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni