Vije-sti

In Flames tribute u Močvari

In Flames tribute u Močvari

In Flames tribute band by Black Rain, melodic death metalci Ashes Of Eternity i sludge metal band Deuel u petak 17.6. u klubu Močvara!

Black Rain osnovan je ujesen 2015. godine. Ideja je bila u sviranju poznatih i manje poznatih pjesama In Flamesa kroz cijeli presjek njihove dugogodišnje i plodne karijere. Nakon čestih i konstruktivnih proba repertoar je brzo narastao te čeka svoje live prezentacije svim fanovima jednih od pionira švedske melodic death metal scene. In Flames we trust!

Ashes of Eternity osnovani su 2008. godine ali tek 2013. godine dobivaju konačni line up. Peteročlani bend 2015. objavljuje prvo službeno izdanje, "Demo Of Eternity", koji se sastoji od 3 pjesme. Odsvirali su mnogo koncerata u Hrvatskoj tijekom 2015. godine te su publici predstavili svoj melodic death metal. Za ovu godinu pripremaju objavljivanje prvog LP albuma te nastavljaju sa koncertima.

Deuel je zagrebački moderni sludge metal bend, koji kombinira izričaj black metal i death metal sa post metalom. Bend se sastoji od jednog orginalnog člana kojem se 2015 godine pridružuju članovi bendova Killed A Fox, ThroaTTwisteR, Pogavranjen i And The Kid. Album se očekuje na ljeto 2016. godine a oni vas pozivaju na premijerni koncert u zagrebačku Močvaru!

Poslije koncerta, DJ Kneža za vas pušta najbolje od heavy metal glazbe

Start 21 sat, upad 25 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni