Vije-sti

Hrvatski bendovi osvojili Texas!

Hrvatski bendovi osvojili Texas!

Hrvatska invazija na Texas uspješno je provedena! Zagrebački bend Country Strike i splitski bend 058, ove godine nastupili su na Texas Sounds International Country Music Awards, a kući su se vratili s nagradama i priznanjem iz koljevke country glazbe.

Country Strike bendu ovo je bila druga godina za redom da su otputovali u Texas. Prošle godine osvojili su nagrade Entertainer of the year i Diamond Don Personality of the year, a ove godine amerikanci su ponovno prepoznali kvalitetu jednog benda iz male Hrvatske koji je u konkurenciji od 30 izvođača iz cijelog svijeta izmamio ovacije pred texaškom publikom i ponovno osvojio Entertainer of the year nagradu.

Ove godine Country Strike nisu bili jedini hrvatski predstavnici, jer im se na natjecanju ove godine pridružio i americana bend 058 iz Splita koji su također nagrađeni, u njihovom slučaju nagradom "Producer's choice" (Nagrada producenta). 

Country Strike i 058 primjer su kvalitete i predanosti domaćih bendova, jer otići u koljevku country glazbe i očarati lokalnu publiku nije mali pothvat, a ovim bendovima to je itekako uspjelo. Nadamo se da će kroz godine više bendova slijediti njihovim stopama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni