Vije-sti

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

photo: Gina, credit: Zvonimir Ferina

Himna hrabrosti za početak Ginine solo karijere!

Onog trenutka kada je otpjevala "Zaljubila sam se", cjelokupna publika zaljubila se u Ginu Damjanović. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu.

Stihovi su to pjesme "Pepeo"  -  njenog singla prvijenca za koji glazbu , tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama. - izjavila je Gina predstavljajući nam pjesmu koju od milja naziva "himna hrabrosti".

Spot za "Pepeo" režirao je splitski redatelj Milan Latković, a zanimljivost je da se u njemu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege među kojima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi... 

Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara.

Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju Pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva - bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro - izjavila je Gina.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme "Pepeo" koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom...

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni