Vije-sti

Grupa RiM snimila je duet s argentinskom pjevačicom Athenas.

Grupa RiM snimila je duet s argentinskom pjevačicom Athenas.

Grupa RiM koju vode sestre Ružica i Maja Nedić snimila je duet s mladom argentinskom pjevačicom Athenas.

Grupa RiM, koju vode sestre Ružica i Maja Nedić, snimila je duet s mladom argentinskom pjevačicom Athenas. Riječ je o dvojezičnoj (španjolsko-hrvatskoj) pjesmi, "Vida en Ti – Život moj si Ti". Pjesmu je napisala Athenas, a aranžman i produkciju potpisuje Jonatan Narvaez, u čijem je studiju Athenas snimila vokalne dionice na španjolskom. Sestre Nedić su u studiju Ante Gele snimile hrvatske dionice te prateće vokale na španjolskom.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji je, kao i audio, sniman interkontinentalno. Sestre Nedić su snimale u Zagrebu, a Athenas u Buenos Airesu. Bubanj i bas na pjesmi svirali su dvojica američkih glazbenika, Cristian Borneo iz grupe Petra te Gary Lunn iz grupe White Heart, koji svira i u bendu Dolly Parton. Gitare je svirao argentinac Jonatan Narvaez koji je ujedno i producent pjesme.

Prvi službeni singl, pjesmu "Žena pod križem" grupa RiM je snimila 2014. godine u studiju i pod producentskom palicom Ante Gele. Pjesma 'Vida en Ti – Život moj si Ti' je njihov drugi singl. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni