Vije-sti

Gretta radi prvi regionalni silent rock koncert

Gretta radi prvi regionalni silent rock koncert

Pobjednik ovogodišnjeg "Karlovačko RockOff festivala", zagrebački rock kvartet "Gretta", odlučio se za revolucionarnu promociju netom objavljenog, četvrtog studijskog albuma "Boje i mirisi". U petak, 4. prosinca, s početkom točno u 19 sati, u zagrebačkoj galeriji "Greta" održat će prvi regionalni silent rock koncert "Gretta u Greti"!

Riječ je o audio-vizualnom  nastupu – posjetitelji i izvođači će zvuk  čuti isključivo putem bežičnih slušalica, a za vrijeme koncerta na zidovima će se prikazivati konceptualne video projekcije, koje je izradio Luka Hrgović, jedan od najboljih hrvatskih producenata videospotova te dugogodišnji suradnik i prijatelj "Grette".

S obzirom da je Karlovačka pivovara pokrovitelj događaja, svi će posjetitelji imati mogućnost uživanja u besplatnom Karlovačkom pivu.

 Zahvaljujući odlično prihvaćenim singlovima "Malena", "Sreća", "Sjaj" i "Daleko je", osvojenom Porinu za najbolju vokalnu suradnju, brojnim energičnim nastupima diljem Hrvatske, fenomenalnim koncertima u maloj i velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nedavnoj pobjedi na prestižnom "Karlovačko RockOff festivalu",  novi je studijski album "Grette" postao jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine. Kako pjesme s albuma "Boje i mirisi" zvuče u varijanti koju nitko u regiji do sada nije čuo, poslušajte na prvom regionalnom "silent" koncertu "Gretta u Greti".

 Zbog kapaciteta prostora i specifičnih tehničkih uvjeta, broj posjetitelja je ograničen na šezdeset i devet, tako da ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni