Vije-sti

Rolin Humes: Jeste li i vi Hit Face?

Rolin Humes: Jeste li i vi Hit Face?

Rolin Humes, jedno od najznačajnijih glazbenih osvježenja posljednjih godina, ne samo na hrvatskom nego i regionalnom tržištu, svoju kvalitetu i šestogodišnji "glazbeni staž" okrunili su lansiranjem novog singla i novog spota za pjesmu „Hit Face“.

Singl je ujedno i najava za njihov nadolazeći album „Supernatural Fumes by Rolin Humes“  koji nam i otkriva novi smjer kojim Rolin Humes kreće.

Ulaskom benda u novu fazu, koja je uslijedila nakon što smo postali trio, odlučili smo se na neke promjene. Neke su se same po sebi nametnule, neke smo htjeli već neko vrijeme iskušati, ali nakon silnih sati vježbanja i eksperimentiranja možemo reći da smo zadovoljni zvukom i smjerom kojim smo krenuli. Velika novost je i to što je za miks pjesme zaslužan naš Emil, zbog čega sam jako sretan. Ovo je ujedno njegov prvi službeni miks. Imamo također još nekoliko ljudi kojima se želimo zahvaliti na pomoći koju su nam ukazali i olakšali nam ovu tranziciju. To su Ivor Kasap i Hrvoje Jurković i također ekipi iz Skwhata u Sisku na ustupljenom prostoru za snimanje. - komentirao je frontmen Robert James Hudulin.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni