Vije-sti

Neno Belan & Fiumens stižu na VRE festival u Boogaloo

Neno Belan & Fiumens stižu na VRE festival u Boogaloo

Neno Belan, kantautor, višestuki dobitnik Porina, tvorac svevremenskih hitova poput „Vino noći“, „Dotakni me usnama“, „Ponoćna zvona“, „Rijeka snova“, „Divojka s juga“, „Zar više nema nas“ ove godine otvara jesensku sezonu koncerata u Boogaloou.

U sklopu 12-og po redu festivala Velika rock eksplozija, održat će koncert u velikoj dvorani, gdje će mu se, kao gosti večeri, pridružiti zagrebački sastav Gretta, koji su najpoznatiji po hitu „Malena“ s kojim su 2015. osvojili i Porin.


Neno Belan svoju je glazbenu karijeru započeo osamdesetih, oformivši sastav Đavoli, s kojima je u vrlo kratkom roku postigao veliki uspjeh u cijeloj regiji hitovima "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi" i drugima. Devedesetih, nakon raspada sastava, vrlo uspješno nastavlja i solo karijeru. Preko dvadeset albuma, četrnaest osvojenih Porina te strukovna nagrada Hrvatskog Društva Skladatelja u kategoriji zabavne glazbe i još mnogo toga što Belan zna i radi, čine ga čovjekom mnogih talenata!

Ulaznice :
Pretprodaja putem sustava Eventim i Entrio, na blagajni kluba Boogaloo, Dirty Old Shopu te u knjižari Rockmark po cijeni od 80 kn i na dan koncerta, na ulazu po cijeni od 100 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni