Vije-sti

Grčki Voodoo Healers na rock seansi u Spunku

Grčki Voodoo Healers na rock seansi u Spunku

Kako biste opušteno započeli novi radni tjedan, dođite u nedjelju 23.4. u Spunk na iscjeliteljsku rock'n'roll seansu s mudima, gdje vas čekaju grčki Voodoo Healers uz potporu lokalnih momaka Thee Melomen.

Voodoo Healers su legendarni punk rock'n'roll band iz Grčke (Thessanoliki), koji je startao 2003. i krenuo na turneje 2007. sa više od 600 nastupa u europskim zemljama. Kažu o sebi: "A full energetic raw power machine on the stage sweating blood spitting road stories and rolling like there is no tomorrow." 2017. ponovno su započeli plovidbu po Europi, pa sad već desetu godinu održavaju hrpu gigova. Po običaju, jedna od luka je i u Hrvatskoj, pa će kad pristanu s krcatim brodićem , održati iscjeliteljsku rock'n'roll seansu s mudima, na koju više nego vrijedi doći.

Street rock'n'roll band iz Zagreba Thee Melomen, osnovan je 2014., a podulja je lista bandova u kojima su članovi thee Melomen svirali ili još uvijek sviraju: Vex and the Voxtones, Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats, Sloming Moops i Dijabaz. Nakon uspješno objavljenog prvog singla "Chinatown", bend je u siječnju 2016. izbacio istoimeni EP album, koji se može besplatno poslušati i downloadati putem Bandcampa.

Upad je besplatan, start u 21. sat.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni