Vije-sti

Silente u Slavonskom Brodu i Rijeci

Silente u Slavonskom Brodu i Rijeci

Grupa Silente započinje s najavama koncertnih aktivnosti za 2022. godinu. Nakon ranije najavljenog zagrebačkog Novembar festa koji će se održati 19. veljače grupa je potvrdila svirke u Slavonskom Brodu 6. te Rijeci 7. svibnja.

Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu ugostit će Silente u petak, 6. svibnja, dok će riječki Pogon kulture biti mjesto subotnjeg koncerta. Najave prvih koncerata u 2022. stižu u vrijeme kada se Silenteov singl „Poljubi me za kraj“ natječe za Cesaricu i Zlatni Studio, što je potvrda izuzetno uspješne godine iza nas. Grupa će uskoro predstaviti i novu pjesmu, dok je izlazak albuma planiran za proljeće.

Cijena pojedinačne ulaznice za bilo koji od koncerata iznosi 70 kn do 28. veljače. Od 1. ožujka za svaku od ulaznica trebat će izdvojiti 80 kn, dok će na dan koncerta one koštati 100 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Mjere za ulaz na koncert ovisiti će o tada aktualnim mjerama u Republici Hrvatskoj.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni