Vije-sti

Dubioza u Kopru

Dubioza u Kopru

Dubioza kolektiv, jedna od najpozntijih bosanskih skupina svih vremena nastupit će na prekrasnom Ukmarjevom trgu u Kopru u Sloveniji. Bend, koji kroz svoju mješavinu punka, ska, reggea, dub, ska i rocka šalje jake političke poruke, u Kopru će napraviti eksplozivan koncert.

Dubioza Kolektiv je bend koji ruši rekorde: samo u 2016. godini imali su preko sto koncerata što znači koncert svaka tri – četiri dana i tako cijelu godinu. Jedan su od pet najtraženijih bendova na festivalima pa su tako na Glastonburry festivalu svirali na čak dvije pozornice u jednom danu, svirali s Manu Chao u Barceloni na Esperanzah! World Music festivalu, otvorili su Exitov Sea Star festival... Pulsku Arenu su napunili do poslijednjeg mjesta i napravili koncert o kojem se još danas priča.

U svojoj su glazbenoj karijeri izdali deset studijskih albuma, osvojili mnoge glazbene nagrade, između ostalim i nagradu MTV Adrie i Zlatne Bubamare za najbolji bend na Balkanu. Dubioza je bend koji nikoga ne osavlja ravnodušnim, a svojim energičnim i duhovitim tekstovima osvojili su ne samo Balkan već i cijelu Europu.

Koncert u Kopru 10. kolovoza bit će jedini koncert u široj okolici i prava prilika za sve u Hrvatskoj koji gravitiraju Kopru da dožive bombastični nastup Dubioze.

PRODAJA ULAZNICA:
Ulaznice se prodaju po cijeni od 25 eura u sistemu Eventim i preko www.eventim.hr i www.eventim.si.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni