Vije-sti

Goulash Disko sprema zagrebačko izdanje u Boogaloo klubu

Goulash Disko sprema zagrebačko izdanje u Boogaloo klubu

Goulash Disko ekipa 18. studenog 2016. sive dane nakratko mijenja šarenim partyjem punim šljokica i isključivo pozitivne ljetne festivalske vibre. Za jednako šljokasti miks pult, ovaj put u Boogaloo klub (mali floor), uz domaće Goulash DJe staje njih još čak tri!

Gal Kadan - iz dalekog Izraela stiže kopač istočnjačkih ploča, jedan od rijetkih DJeva koji uspješno uspijeva spojiti indijski disko, srednjeistočni synth pop, jemenski funk, arapski acid house i turski psihodelični rock.

Al Lindrum - danski čarobnjak u svom magičnom šeširu skriva sve: od deep etno house-a do tropical cumbie, vjerojatno je jedini koji voli šljokice više od Goulash Disko ekipe i uvijek će vas pobijediti u broju zagrljaja koje može podijeliti u jednoj večeri.

Kapitano - mađarski majstor kombiniranja globalnog i psihodeličnog basa, pobjednik najdugotrajnijeg smješka na Goulash festivalu i još štošta drugo - organizatorica plaća cugu ako će vam biti dosadno na njegovom setu.

Bit će tu i nekih izvođača iznenađenja, puno bodypainta i šljokica, ali i nezaobilazna (besplatna) Goulash rakija dobrodošlice. Vrata kluba otvaraju se u 22h a tulum traje do 6h. Upad je 40kn osim ako se ne popišete na cheaplistu s kojom je upad 30kn.

Goulash Disko nastao je i stasao kao party u Dublinu, da bi s ljubavlju i vremenom narastao u Festival i preselio se u Komižu na Visu gdje svake godine okuplja oko tisuću članova globalne obitelji DJa i ostalih umjetnika koje veže ista ljubav prema glazbi i dobroj vibri (tko je bio znat će o čem pričamo :). Toliko dobroj da se Goulash Disko iz male Hrvatske proširio po cijeloj Europi, pa su dosad Goulash Disko partiji održani u Dublinu, Zagrebu, Komiži, Splitu, Sofiji, Amsterdamu, Den Haagu, Granadi, Budimpešti, Novom Sadu, Kölnu, Berlinu i Bristolu. Iduće izdanje prvog crowdfundanog festivala na svijetu, Goulash Diska, održava se početkom rujna 2017., a početak kampanje zakazuju već za proljeće iduće godine. I zato stay tuned i pratite ih na Facebooku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni