Vije-sti

Eros Ramazzoti najavio koncert u Beogradu

Eros Ramazzoti najavio koncert u Beogradu

Eros Ramazzotti najavio je izlazak novog albuma “Vita Ce N’è” kao i velike svjetske turneje u sklopu koje će posjetiti i Beograd.

Nastupit će 24. rujna 2019. u Štark Areni.

Ulaznice po cijenama već od 3900 RSD su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Nadolazeće izdanje Erosa Ramazzottija “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23. studenoga preko Polydora i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.

U suradnji s Facebook Italija, Eros je postao prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije “Video Premiere” koja će uskoro početi s radom.

Velika svjetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramazzottija kreće sljedeće godine u veljači koncertom u Munchenu. “Vita Ce N’e World Tour” odvest će ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na pet kontinenata.

Nove pjesme ali i neki veliki stari hitovi i nesumnjiva kvaliteta i šarm ove vanserijske zvijezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramazzottija – dođite 24. rujna 2019. u Štark Arenu!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni