Vije-sti

Good Vibrations u duhu Arctic Monkeysa

Good Vibrations u duhu Arctic Monkeysa

Arctic Monkeys tribute Stereo Deficit nakon proljetnog krcatog Vintage Industrial Bara stižu u srijedu po drugi puta na Good Vibrations kojem će to biti jubilarno 125. izdanje. Uz njih lineup upotpunjuju Cheops' Cave iz Švedske te sjajni domaći momci Broken Ideas! Nakon bendova na djelu je neprikosnoveni DJ Kneža koji će prirediti indie slušaonicu.

Stereo Deficit je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Bend je prvo nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi trojice braće. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i  bend s vremenom postaje Arctic Monkeys tribute

Cheops' Cave je peteročlani indie rock bend iz Švedske, točnije iz Hasselholma. Članovi su Marcus Brixne, Erik Lundow, August Olsson, August Raueri Sebastian Wihlborg. Iza sebe imaju jedan EP "Cheops' Cave" i aktualni ovogodišnji album "Old Not Gold". Svakako podržite nastup ovih mladih Šveđana koji stižu prvi put u Hrvatsku na mini turneju.

Broken Ideas je bend koji djeluje od 2012. godine. Luki Dabri i Ivanu Kolaru priključuju se Božo Filip Marković te Goran Matak u ulozi ritam sekcije. Od početka potpuno autorski bend 2014. godine završavaju svoj prvi EP "Order makes a mess" s producentom Antoninom Šimićem. Iste godine EP je uvršten u Kultivatorovu regionalnu top listu albuma. Nakon raznih koncerata bend se odmah okreće novom studijskom uratku. Producentski posao uzimaju u svoje ruke, preciznije Luka Dabro. Godinu dana nakon prvog EP-a nastaje "Commotion" koji je promoviran u zagrebačkom Klubu. Bend se široj publici predstavio nastupom u Tvornici kulture prije američkih Parquet Courts.

Ulaznicu u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu. Cijena je 25 kuna, a na dan koncerta koštat će 35 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni