Vije-sti

Glazbeno slavlje zagrebačkog Surf Kluba u Positive Breweryju

Glazbeno slavlje zagrebačkog Surf Kluba u Positive Breweryju

Zagrebački Surf Klub Tri strijele slavi 13. godina postojanja u prostorijama Positive Breweryja ovog petka.

Slavlje će uveličati bass majstor Egoless live nastupom, a prije njega surfamo uz funky rock bend Robostrop & the CEO.

Sve je počelo jednim olujnim jugom u Splitu, kada su petorica tada mladih i entuzijastičnih surfera krenula u naizgled mirno putovanje na orkansko jugo. To putovanje je promijenilo živote tim mladićima željnima opasne zabave dovoljno jako da tada upale novu sjajnu iskru u surferskoj zajednici.

Egoless

Duboki ambijentalni dub/dubstep producent iz Hrvatske. Nikad se nije ograničavao na standarde produkcije, često istražujući nove tehnike, sve u prirodi njegova uma. Njegove pjesme nisu samo za ples. One su za razmišljanje, opuštanje, shvaćanje, postavljanje pitanja i dobivanje odgovora. Stvarno svjesna glazba. Neka vas odvede na duboku vožnju do nepoznatog…. – NTS Radio (UK)

https://www.facebook.com/pg/EGOLESS

http://egolessmusic.com

 

Robostrop & the CEO

Iza rijeka, dolina i planina u jednom malom kvartu sastala su se četiri neustrašiva mladića. Mladići su dobili poziv da groove i melodije sviju strana svijeta harmoniziraju u jedinstvo duše i zvuka.

Direktorska palica na bubnju Ante Lučić i masna bas nota u rukama Mislava Bega uz boju i glas gitare Mislava Grubera na koju se vežu virtuozne gitarske strukture Stjepana Kulića, njihov međusobni seks stvorilo je fuziju znanosti, fuziju robotike i metafizike, stvorilo je: Funk/Rock/World fusion perverziju - Robostrop & the CEO!

http://egolessmusic.com

https://www.facebook.com/robostropandtheceo

 

Vrata: 18h
Ulaznice: 40 kn u pretprodaji @ http://bit.ly/PB_SurfTickets, 50 kn na ulazu

Facebook event: http://bit.ly/SurfKlub13Y

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni