Vije-sti

Garage Rockin Craze u Zagrebu

Garage Rockin Craze u Zagrebu

U četvrtak 2.3.2017. Vintage Industrial Bar predstavlja "Garage Rockin' Craze!". koncertnu večer povodom prikazivanja istoimenog, dokumentarnog filma. Projekcija dokumentarca o japanskoj garage sceni održat će se u petak 3. ožujka te u subotu 4. ožujka u kinu Grič.

The Minnesota Voodoo Men, japanska garage rock atrakcija iz Tachikawe, ponovno će svratiti u Zagreb u sklopu mini turneje na kojoj promoviraju dokumentarni film "Garage Rockin' Craze" o neobičnoj i divljoj underground garažnoj sceni u Japanu. 

Redatelj filma je Kanađanin hrvatskih korijena Mario Ćuzić, koji u Japanu živi već 18 godina, a dokumentarac prati najluđe bendove koje je odabrao Daddy-O-Nov, kum garažne scene u Japanu. Autor je tijekom pet godina intervjuirao sve ključne aktere scene i stotnine snimljenih sati koncerata pretvorio u devedeset minuta čistog rock and roll ludila.

U Vintage Industrial 2. ožujka, nastupit će uz Voodoo Men nastupiti i naši garažnjaci Erotic Biljan and His Heretics, te ovdašnji rockabilly prvoborci B and the Bops. Kao posebna atrakcija, za puštanje glazbe zadužen će biti Daddy-O-Nov glavom, te DJ Go From Tokyo!

Koncertna večer počet će u 21 sat, vrata kluba otvaraju se u 20 sati. Cijena ulaznice 35 kn, na dan 45 kn. Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti u Dirty Old shopu, Kavezu i Vintageu. 
Kupci ulaznica za koncert imaju besplatan ulaz na projekciju filma u kinu Grič.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni