Vije-sti

Fatboy Slim specijalno za No Sleep Festival sprema veliki Warehouse Rave u Beogradu

Fatboy Slim specijalno za No Sleep Festival sprema veliki Warehouse Rave u Beogradu

Jedan od najvećih DJ-a i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimaker Fatboy Slim, nastupit će 15. studenog u Beogradu kao specijalni headliner No Sleep festivala

Vodeća zvijezda najvećih svjetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju i kreira pravu svjetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao "Warehouse Rave" (Rave u hangaru)! Fatboy Slim ga opisuje kao "jedan veliki party sa mnoštvom lasera, jakih svjetala i dimnih mašina", a glazbena selekcija kretat će se od današnjih dancefloor bombi do klasičnih rave himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete. Poznat po istinskoj DJ vještini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi cijeli spektar zvukova koji pokrivaju globalni rave pokret koji se rodio prije tačno 30 godina u Drugom ljetu ljubavi iz 1988. godine! Acid synthovi, latino perkusije, klavirske dionice, gudačke teme, epski semplovi i drugi sonični stupovi koji drže svjetsku rave scenu ujedinjenu, spojit će se na velikoj zabavii u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Cijeli utisak dodatno pojačava industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i labirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1,5km od Trga republike!

 

 

Fatboy Slimu u ovom raverskom pothvatu pridružit će se back2back duo koji čine prvi čovjek kultne izdavačke kuće Life and Death i svjetski priznat glazbeni selektor DJ Tennis, te rezident Berghaina i berlinska techno legenda Marcel Fengler! Ovaj neuobičajeni duo nedavno se otisnuo na nevjerojatni devetosatizajednički set u pariškom klubu Concrete koji je dvije godine zaredom bio predstavljen na No Sleep bini EXIT festivala. Kada je upitan da opiše zvuk neočekivanog dvojca bez kormilara, DJ Tennis je kratko odgovorio: "U pitanju je tcehno, ali uvrnut. Raverski i sretan. Ima dosta acid, elektra i zabavno nam je. Vole nas i djevojke!"

 

 

No Sleep Festival u organizaciji EXIT tima i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, bit će održan na više lokacija u Beogradu, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati tisuće posjetitelja u svoje industrijsko okruženje. Već je potvrđena i strahovita techno postava za sljedeću noć, u petak 16. studenog, kada u Beograd dolaze Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models i Aleksi Perala, dok će i brojni drugi izvođači uskoro biti poznati. Novi festivalski član Exitove porodice nastao je iz istoimene No Sleep pozornice na EXIT festivalu, koja je postala planetarno poznata po gostovanju slavnih svjetskih klubova kao što su Fabric, Tresor, Concrete, Sub Club, Nitsa, Arma17, The Bunker New York, Goa, Grelle Forelle i drugi.

 

Ulaznice u redovnoj prodaji od danas i na blagajnama!

Nakon što su proteklog tjedn svi registrirani fanovi imali priliku da ih nabave, od danas su ulaznice za No Sleep festival dostupne i u redovnoj prodaji. Festivalske ulaznice bit će mjenjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve partyje i lokacije tijekom cijelog vikenda koji se proteže od četvrtka navečer do nedjelje poslijepodne, od 15. do 18. studenog, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike zabave u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih partyja u čuvenim beogradskim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama. Ulaznice su u redovnoj prodaji po 220 kn za standardnu, te 360 kn za VIP ulaznicu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni