Vije-sti

ETHER predstavlja novi singl i spot

ETHER predstavlja novi singl i spot "Miris cvijeća"

Pjevačica ETHER objavila je novi singl i spot "Miris cvijeća". Pjesma je inače dio njezina hvaljenog, prvog samostalnog albuma "Bitke na makovim poljima".

""Miris cvijeća" je oda proljeću. Vrijeme kada cvijeće cvate i čovjek kroz život ide s osjećajem zaljubljenosti. Ali često zaboravimo da je to vrijeme kada mnogi nose ružičaste naočale i ignoriraju unutarnje nemire i patnje. Nesreću. Kada miris cvijeća iz zraka ispari, osoba se prisilno probudi", istaknula je ETHER. Režiju, produkciju i montažu spota potpisuje Nikol Ćaćić. 

Album "Bitke na makovim poljima" po brojnim je domaćim kritičarima jedno od najboljih glazbenih ostvarenja prošle godine. Da je tome tako dokazuju i čak tri nominacije za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off. ETHER je dobila nominacije u kategorijama Albuma godine, Elektro&Off izvođača godine te Iskonove nagrade publike. ETHER je dugoočekivani, samostalni projekt Nikol Ćaćić, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a nekoliko godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV. 

Pjesmu "Miris cvijeća" poslušajte na svim streaming servisima

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni