Vije-sti

Veliki Eros Ramazzotti vraća se u Hrvatsku

Veliki Eros Ramazzotti vraća se u Hrvatsku

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, neponovljivi Eros Ramazzotti, nakon gotovo 20 godina vraća se u veličanstvenu Arenu Pula, 14.08. u sklopu svoje svjetske turneje “BATTITO INFINITO”

Nakon što je u listopadu 2022. krenuo u osvajanje svijeta, Eros Ramazzotti, glasnogovornik jedne gotovo iščezle generacije, nastavlja svoj nezaustavljivi niz i tijekom ljeta 2023. kroz više od sedamdeset već najavljenih datuma.

Uzbudljiva Erosova avantura „BATTITO INFINITO WORLD TOUR“ nastavlja se tako u organizaciji Star produkcije i Adria Summer Festivala, 14. kolovoza 2023. u pulskoj Areni. U koncertu od preko dva sata, kojim će slaviti beskonačne otkucaje glazbe koja će odjekivati spomenikom kulture te večeri, Eros će raspjevati svoju publiku s više od 25 pjesama koje prate njegovu 35-godišnju karijeru.

Glazbeni spektakl ovog velikana koncert je koji se ne smije propustiti, a ulaznice po cijeni već od 390,00 kn možete kupiti od utorka, 13. prosinca 2022., od 14:00 sati u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni