Vije-sti

ERICOV singl „No Good“ dobio remix verziju pocket palme!

ERICOV singl „No Good“ dobio remix verziju pocket palme!

ERIC predstavlja ljetni remix pjesme „No Good“, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma! Remix verzija njegovog aktualnog singla objavljena je nedugo nakon što je debitantskim albumom „I Am Eric“ dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, a to veliko priznanje za dvadesetogodišnjeg je glazbenika još jedno u nizu značajnih ostvarenja.

Jako volim pocket palmu, pjesme su im je odlične, a sviđa mi se i njihov glazbeni stil koji je prepoznatljiv i upakiran u modernu produkciju. Veseli me da na sceni imamo izvođače kao što su oni. Remix koji su napravili me na prvu dobio, prezadovoljan sam i presretan što smo ostvarili ovako odličnu suradnju! - komentirao je ERIC prvu suradnju s hvaljenim duom.

Na remix su se osvrnuli i pocket palma: Bio nam je gušt raditi na remixu singla No Good jer je Eric stvarno jedan od talentiranijih mladih autora, a prije nekoliko mjeseci imali smo ga priliku i upoznati, tako da se ova suradnja nekako prirodno rodila. Jako smo zadovoljni remixom jer je pjesma poprimila sasvim novi osjećaj koji dosta reflektira stil pocket palme. Sve u svemu, nadamo se i daljnjim suradnjama i nadamo se da će se Ericovim fanovima remix jednako svidjeti kao i nama! :)

Album prvijenac „I Am Eric“, objavljen u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska, na jednom mjestu okuplja 11 pjesama, od kojih je 10 napisano na engleskom, a jedna na hrvatskom jeziku. Među njima su se, uz aktualnu „No Good“, našli HR Top 40 singlovi „Not Gonna Let Go“ i „Reci mi“, čije smo taktove imali priliku premijerno poslušati tijekom Dore, izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni