Vije-sti

Ensh objavio video za singl

Ensh objavio video za singl "Krokodili dolaze"

"Krokodile" smo krajem prošle godine samo čuli. Njihov dolazak je najavljen krajem prosinca audio singlom, a sada su stigli i u video formatu!

Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, na svoj način je uveličao proslavu 35. rođendana grupe Električni orgazam, obradom njihovog kultnog hita "Krokodili dolaze",  a upravo je objavljen i video spot za ovu pjesmu.

Ensh je spot snimio u Underground studiju u prijateljskoj session atmosferi, a ovo je prvi video uradak u kojem je predstavljen Kosta Jovanović (klavijatura i perkusije), novi član Ensh-ovog projekta. Ensh više nije one man show - sada je duet sa duplom dozom pozitivnih vibracija, zahvaljujući kojima je u zadnjih godinu dana osvojio klupsku publiku širom regije... ali i svijeta, budući da je dva dana nastupao na rasprodatom irskom "Electric Picnic" festivalu. 

Beogradska publika će Ensh-a biti u prilici da vidi već u nedelju, 24. prosinca, kada će nastupiti kao specijalni gost na koncertu Dunje Dačić - Dojo, koja će upravo tada, u Gun Clubu, promovirati svoje aktualno LP izdanje "Solstice" 

Singl "Krokodili dolaze" u Enshovoj verziji dostupan je za besplatno preuzimanje na njegovoj istoimenoj bandcamp strani.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni