Vije-sti

Ensh objavio spot za pjesmu

Ensh objavio spot za pjesmu "Plaid Patterns"

Milenko Vujošević, elektro-indie glazbenik poznatiji kao Ensh, je objavio novi spot za pjesmu s prošlogodišnjeg izdanja "Both of them Milenko".

Spot za pjesmu "Plaid Patterns", obilježava najnoviju suradnju s bratom i redateljem Aleksom Vujoševićem, koji je već poznat Ensh-ovoj publici kao redatelj spotova "Fiks", "Robin Hood" i "Can’t Turn It Off". Spot prati naslovnu temu dvojnosti kroz meta prikaz: spota u spotu. Spot je snimljen u čudesnom ambijentu stana redateljice Jelene Petković, koja je ovom prilikom snimala i bila su-redatelj. Nadrealni vizualni element neuobičajene okoline i čudnog pokreta je služio da obilježi stanje sna.

"Tema pjesme "Plaid Patterns" je prilično apstraktna. Ideja je došla tako što sam sanjao post-apokalipsu gdje je jedini spas čovječanstvu bio povratak u ocean. Čim sam ušao u vodu sam osjetio nevjerovatnu povezanost sa svim živim bićima i neopisivu novu vrstu svijesti koja je bila okarakterizirana pretpoznajom obrascima. Htio sam da obilježim osjećaj sna kroz pitke melodije i tekućim synthovima", objašnjava Ensh.

Spot za pjesmu "Plaid Patterns" dostupan je na Ensh-ovom istoimenom YouTube kanalu.

Ensh Nastupa u Zagrebu: AKC Attack u srijedu 16.03.2016. Više o događaju saznajte ovdje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni