Vije-sti

Edo Maajka uživo na Ferragosto JAM x Graffiti na Gradele Block partyju u Vintage Industrial Baru

photo: Edo Maajka, credit: Samir Cerić Kovačević

Edo Maajka uživo na Ferragosto JAM x Graffiti na Gradele Block partyju u Vintage Industrial Baru

Svijet oko nas polako počinje zaprimati svoje stare oblike, a prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele kao pravi vjesnici ljeta pozivaju na tradicionalno Block party druženje koje će se održati 12. lipnja u ljetnom vrtu Vintage Industriala.

Druženje će započeti uz popodnevno crtanje grafita i DJ program, a u večernji dio programa dolazi majka svih repera, Edo Maajka! Ulaz je slobodan, ali broj mjesta je ograničen.

Šesti Block party na zid u dvorištu Vintage Industriala i ove godine dovodi Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi.

 

 

SATNICA

Program počinje u 16 sati uz ležerni dnevni DJ program, a oko 20 sati se na pozornicu ljetnog vrta penje Edo Maajka.

Ulaz se ne naplaćuje, ali broj mjesta bit će ograničen pa preporučujemo što raniji dolazak. Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.


FB event: https://fb.me/e/1oFQCkvr7

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni