Vije-sti

Dvojac Šiza objavio album prvijenac

Dvojac Šiza objavio album prvijenac "Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem"

Nadomak proljeća na vrata kuca debi album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” energičnog dvojca Šiza i donosi žestoku dozu rocka kroz minimalistički pristup bubnja, basa i vokala dovodeći u pitanje smisao života i moralni kompas pojedinca.

Negdje na ivici između glasnog garažnog rocka i sirovog post-punka smjestila se „Pristojnost”. Kroz razigranu ritam sekciju i masne i žestoke bas riffove dvojac Bruno Antolić – Marko Kuhar u deset temperamentnih numera upakirao je svoje nepokolebljive stavove navodeći slušatelja na propitkivanje moralnosti i uspinjanja u „hranidbenom lancu” života. Prijašnji najavni singlovi „Prsa će kosti čuvati”, „Hvala, zavijam ipak sam” i „Skromnost nikad nije bila fer” samo su djelomično dali uvid u ognjevitu pjesmaricu Antolićevih misli koju u prikladnoj maniri prati glazbena kulisa.

U ovom desetomjesečnom sprintu smo se dobro oznojili i jako smo ponosni na rezultat. Hvala Dostavi Zvuka koja nas je prepoznala još na našoj prvoj probi i odlučila nas udomiti. Zbog vas znamo da smo spremni i za maraton! Jedva čekamo live svirke, gužvanac u prvim redovima i da vas sve dobro rasplešemo!” - kaže dvojac iz Šize

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni