Vije-sti

Besplatan koncert benda Mangroove u Jiggy Baru

Besplatan koncert benda Mangroove u Jiggy Baru

Zagrebački bend Mangroove koji je svoju kvalitetu potvrdio dvama sjajnim albumima te nekolicinom singlova skinutih s njih, nastupit će u petak 30. siječnja u još uvijek sviježe otvorenom klubu "Jiggy Bar",  smještenom u Brozovoj ulici. Ulaz na koncert je slobodan.

MangrooveFina bez naslova manja

Mangroove, bend okupljen oko tandema Željka Veverec - Toni Starešinić, prisutan je na sceni od 2003. godine te je od tada do danas objavio dva studijska albuma "Svijet za nas" i "Put na mjesec".  Albumi su iznjedrili nekoliko singlova uspješnika, no "Radio", "To se smije" i "U životu je važno" skinuti s "Puta na mjesec" načulili su uši sire glazbene publike.

 Od posljednjeg izlaska albuma, Mangroove su do danas objavili još dva singla i video spota; "Sami" sniman uz produkcijsku podršku Zvonimira Duspera - Dusa, te još uvijek u zamahu "Ljubavna".

 Oba navedena singla zapravo su najava trećeg studijskog albuma koji će Mangroove objaviti tijekom 2015. godine.

 Kako uživo zvuči majstorski splet soula, neo-funka i popa ovih istinskih zaljubljenika u glazbeni svijet u kojem obitavaju možete besplatno poslušati u četvrtak 30. siječnja s početkom u 22:00 sata u Jiggy Baru, te u petak 23. siječnja u 10:00 ujutro u emisiji ‘Iskopčani petak’ na Radio Studentu

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni