Vije-sti

Duran Duran - satnica i servisne informacije

Duran Duran - satnica i servisne informacije

Četiri dana uoči velikog koncerta grupe Duran Duran na zagrebačkoj Šalati poznate su satnica nastupa i ostale servisne informacije.

SATNICA
Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:30, a nastup Duran Durana započinje točno u 21:15. Kao što je već objavljeno nema predgrupe, već gosti iz Engleske nastupaju sami, s najdužim setom na cijeloj turneji.

ULAZI
Za publiku će od 19:30 biti otvorena tri ulaza: dva iz ulice Šalata i jedan do kojeg se dolazi stepenicama iz Vončinine. Osobama s invaliditetom preporuča se donji ulaz iz ulice Šalata zbog najlakšeg ulaza. Prostor za osobe s invaliditetom nalazi se uz lijevu ogradu Partera (gledano iz publike prema pozornici) i bit će vidljivo označen.

FAN PIT I VIP - ZAMJENA ULAZNICA ZA NARUKVICE
Vlasnici Fan pit i VIP ulaznica svoje će karte morati zamjeniti za narukvice i to na vidljivo označenim punktovima unutar stadiona. Za VIP je predviđeno jedno zamjensko mjesto, a za Fan pit dva.
Unutar koncertnog prostora postoje 4 sektora: Fan pit, Parter, Tribina i VIP. Kupljene ulaznice vrijede na jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom benda.

ZATVARANJE PROMETA
Na dan koncerta, od 16:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari.
Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

ULAZNICE
U prodaji je ostalo posljednjih 150 ulaznica za Tribinu sjedenje za koje se očekuje da bi mogle biti rasprodane tijekom dana. Cijena im iznosi 260 kn.

Službena prodajna mjesta:
•    Dirty old shop, Tratinska 18
•    Rockmark, Berislavićeva 13
•    Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
•    Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
•    Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni