Vije-sti

Dosh Lee na Akustici u Rockmarku

Dosh Lee na Akustici u Rockmarku

U sklopu svog koncertnog projekta "11 dana buke: Dobro Dosh Lee u Zagreb", skupina Dosh Lee glasno i jasno će proakusticirati u knjižari Rockmark, u utorak 17. studenog.

Ovaj zanimljivi samouki punk/hc/butchrowing bend, kako se sami opisuju, za studeni je na zagrebačkoj koncertnoj sceni pripremio program sastavljen od 11 koncerata, 11 dana zaredom, u 11 koncertnih prostora diljem grada. Krenuli su (simbolično) 11.11. nastupom u Vintage Industrial Baru, završavaju 21.11. u KSET-u, a među koncertnim postajama našla se i Akustika u Rockmarku.

Momci za svaku večer koncerta pripremaju presjek dosadašnjeg rada, uz predstavljanje posebnih gostiju koji prezentiraju današnju zagrebačku scenu i maksimalno podržavaju cijeli projekt. U sklopu Akustike, kao njihov posebni gost nastupit će Snoopy, hodajuća legenda zagrebačke alternativne scene; gitarist koji je učio gitaru kod Paca de Lucie i dobio nagradu za najboljeg učenika generacije, a kroz kratki uvod akusticiranja prije skupine Dosh Lee prezenirat će svoju specifičnu i na ovim prostorima rijetko viđenu tehniku sviranja.

Čitava priča bit će zabilježena i video-objektivom i oblikovana u dokumentarni film istog naziva kao i čitav projekt, a cilj je na ponajbolji mogući način prikazati zagrebačku alternativnu scenu, za koju momci smatraju da je upravo ove, 2015. godine, po mnogočemu jača nego prije.

Kako će se ovi glasni i jasni momci snaći u akustičnom izdanju, zagrebačka publika može provjeriti 17.11. na novom izdanju Akustike u Rockmarku! Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni