Vije-sti

Dječaci u klubu Sax

Dječaci u klubu Sax

Splitsko - zagrebački hip hop trio Dječaci nastupit će u zagrebačkom Saxu u subotu, 27. veljače. Nakon debitantske "Drame" i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene "Istine" koja je rasprodana u rekordnom roku Dječaci su u svibnju 2015. objavili "Firmu", treće službeno studijsko izdanje. U zagrebački Sax bend dolazi na krilima sjajnih posljednjih singlova – "Struja", "Bile starke", "Shopping", "CMC" kao i kontroverzne "Mlade časne" koja je zadnjih mjeseci digla dosta prašine.

Uz nove pjesme koncert u Saxu sadržavat će sve najvažnije momente iz repertoara Dječaka, od "Mekog sranja", "Kamiondžija", "Narodne", "Svodničin’" do "Dalmacije", "Lovrinca", "Punjenih paprika", "Mirisa", "Aftera u zatvoru", "Istine"…

Odlične koncertne sezone iza njih pretvorile su Dječake u vrhunsku live mašinu koja uživo sjajno funkcionira s gitarom, basom i bubnjem, a koliko su narasli publika će najbolje imati priliku svjedočiti 27. veljače u Saxu.

Ulaznice za Saxu su u prodaji po cijeni od 50 kn do dana koncerta, odnosno 70 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Broj ulaznica po koncertu je limitiran.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni