Vije-sti

Dino Purić objavio svoj prvi singl i prateći video spot -

Dino Purić objavio svoj prvi singl i prateći video spot - "Prazna pitanja"

Mladi talentirani pjevač Dino Purić, pod okriljem Dancing Beara, objavio je svoj prvi singl – "Prazna pitanja". Glazbom se bavi od svoje devete godine, a široj javnosti postao je poznat kao jedan od sudionika u prvoj sezoni HRT-ova showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske".

Autor glazbe i aranžmana za pjesmu "Prazna pitanja" je Fran Šokić, dok je Robert Domitrović napisao tekst. Dario Radovec potpisuje produkciju, kao i dio aranžmana.

"Čim sam čuo tu pjesmu, čak prije showa "The Voice", znao sam da će to biti moj prvi singl. Sjela mi je na prvu, nekako najviše paše mom karakteru, onome što želim i zvuku koji tražim. Pjesmu "Prazna pitanja" napisali su moji prijatelji i drago mi je da je moj prvi singl nastao u tako opuštenom i prijateljskom okruženju" – kazao je Dino.

Ubrzo je snimljen i prateći video spot za singl "Prazna pitanja". Redatelj je Duje Miliša koji je ujedno i direktor fotografije te se pobrinuo za montažu.

"Jako sam zadovoljan spotom, ponajviše zbog toga što je Duje prihvatio moje ideje i moju viziju kako bi to trebalo izgledati i pratiti pjesmu. Ideja je bila minimalistički spot, bez boje, gdje je fokus na mome proživljavanju same pjesme. To je i jedan od razloga zašto sam odlučio da "Prazna pitanja" budu moj prvi singl. Osjećam tu pjesmu i htio sam taj osjećaj prenijeti drugima" – dodao je Dino.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni