Vije-sti

Nina Romić izdavanjem albuma na vinilu slavi koncertom u Kinu Grič

Nina Romić izdavanjem albuma na vinilu slavi koncertom u Kinu Grič

Nina Romić Stablo
Glazbenica Nina Romić proljetos je predstavila svoj treći studijski album Stablo. Vođeno nizom odličnih koncerata, Stablo je s vremenom propupalo i razgranalo se. Javila se potreba da ono ne ostane samo u formatu CD-a, već da dobije i svoje LP izdanje.
Objavu Stabla na vinilu  Nina Romić i bend proslavit će  koncertom u četvrtak, 13. studenog, u Kinu Grič. Prilika je to da posljednji put ove godine u Zagrebu uživate u koncertu Nine i benda kojeg čine Frederic Lanz (klavir, klavijature, harmonika), Petar Cvahte (bubanj) i Ivica Antunović (bas gitara).
"Promocija u Griču je događaj kojem se jako radujemo. Stablo na LP-u je samo razlog više, nešto što smo baš priželjkivali pogotovo jer se vraća vrijeme vinila i ljudi koji cijene dobru glazbu. Ono sa sobom nosi jednu posebnu nostalgiju, a mi ćemo se potruditi da zvuk Stabla približimo ljudima u Kinu Grič 13. studenog. Osim mnogih dragih lica koji će biti prisutni, bit će nam zadovoljstvo zasvirati i pred ljudima koji će nas čuti po prvi put," izjavila je Nina Romić.
LP Stablo možete potražiti u boljim hrvatskim glazbenim dućanima od 6. studenog.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna potražite na blagajni kina Grič.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni