Vije-sti

Dalibor Petko otkriva što rade zvijezde (te njihove hobije)

Dalibor Petko otkriva što rade zvijezde (te njihove hobije)

Voditelj Dalibor Petko i dalje vodi svoj show iz dnevnog boravka, a ovog je tjedna ugostio Tajči. Tatiana Cameron otkrila je kako se priprema za proslavu 30 godina pjesme ‘Hajde da ludujemo’ na Eurosongu.

Petog svibnja bit će točno 30. godišnjica i tim povodom pripremam nešto posebno. Ne želim još otkriti što sve, ali reći ću da ću tog dana imati na svojoj FaceBook stranici koncert, na kojem ću izvoditi upravo pjesme iz devedesetih’ - rekla je. Jednom prigodom Petku je u emisiji otkrila kako još uvijek stane u svoju haljinu s Eurosonga, a hoćemo li je vidjeti u njoj saznat ćemo u utorak. Povod Tajčinog gostovanja u ‘Dalibor Petko Showu’ bila je obrada pjesme "The Prayer", koju je pjevačica otpjevala zajedno sa svojom sestrom Sanjom te američkim glazbenim suradnicima. Za snimanje emisije obukla je majicu s natpisom Korčula, jer joj je želja, kaže, doći ponovnu u Hrvatsku već ovog ljeta. Tajči je otkrila i kako se snalazi u virtualnom svijetu te je gledateljima pokazala kako igra video igrice.

A Pero Galić iz Opće opasnosti pokazao je novi imidž - ćelavu glavu. Poznati rocker rekao je da se i sam privikava na drugačijeg sebe. I meni je čudno. Svako jutro u ogledalu vidim nepoznatog čovjeka, ali narast će kosa. Ako i ne bude prihvatit ću ovako - rekao je Pero koji nikada prije nije bio bez kose. Otkrio je i da se za vrijeme ove izolacije nije niti jednom našao s cijelim bendom, jer ih je šestero, ali da su u stalnom kontaktu i da jedva čekaju vratiti se svirkama. Kako svaki gost u emisiji mora otkriti neki talent, Pero je pokazao kako slika. Tome ga je podučila supruga Ivanka, koja se već godinama time bavi.

Od ostalih talenta ove nedjelje gledali smo Matu Bulića na traci za trčanje, Zsa Zsu kako pleše salsu te Miju Negovetić koja je pokazala nekoliko gimnastičkih vještina.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni