Vije-sti

"Dalibor Petko Show" ponovno se vratio u studio - Mia Dimšić zapjevala unatrag!

Ovo je prvi put da sam se našminkala nakon dugo vremena’, rekla je Ana Rucner, gostujući u emisiji Dalibora Petka, koji se nakon šest tjedana ponovno vratio u studio.

Ana Rucner otvorila je novu sezonu gostovanja i odgovorila na sva pitanja voditelja. Petko je rekao da završi rečenice, a na onu koja je počela s ‘Volim biti zaljubljena’, Ana je dodala: jer je to najbolji osjećaj na svijetu’. U karanteni joj je najviše nedostajala majka, rekla je da najviše telefonira sa školom te da si je jedan dan priuštila spavati do podne. U izolaciji ipak nije uspjela u potpunosti srediti svoj ormar i naučiti savršeno ispeglati košulje. Ana je otkrila i da će u lipnju održati svoju tradicionalnu manifestaciju ‘Ana u Gradu’, a kako će izgledati taj doček ljeta s prvim zrakama sunca u Dubrovniku, još ne zna, jer čeka kaže konačne upute Stožera.

 


Uz Anu Rucner u ‘Dalibor Petko Showu’ gostovala je i kantautorica Mia Dimšić. Mlada pjevačica promovirala je pjesmu ‘Unatrag’ te pokazala svoj neobični talent. Mia može pričati i pjevati unatraške. Otkrila sam taj talent još u osnovnoj školi, kad mi je bilo dosadno na nastavi. Dugo sam mislila da to svi mogu, no da to nitko ne radi jer nema smisla. A onda, na jednom obiteljskom okupljanju se to slučajno saznalo. Svi su bili u šoku, a roditelji su čak razmišljali da me prijave na neki show s neobičnim talentima. Ipak čini mi se da nitko nije mislio da će to jednog dana završiti na televiziji - izjavila je Mia. U studiju je demonstrirala svoju vještinu pjevajući unatraške  pjesmu Unatrag, ali i druge izraze poput naslova svojih pjesama. Meni to zvuči kao neki mađarski jezik -  rekla je pjevačica koja će novu pjesmu izvesti i na ovogodišnjem CMC festivalu, koji se početkom rujna održava u Vodicama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni