Vije-sti

Gane RImatore -

Gane RImatore - "Zdenko"

[caption id="attachment_3209" align="aligncenter" width="547"]Sa snimanja spota za singl Sa snimanja spota za singl "Zdenko" (Izvor: službena Facebook stranica)[/caption]

"Zovu me Zdenko jer nemam preplanuli ten, volim plažu al' za kremu sam lijen", kaže Gane RImatore u svom novom singlu „Zdenko“ referirajući na vlastiti nemar prema tenu nijanse Zdenka sira. Iako se ljeto lagano bliži kraju, jos uvijek nije kasno za osvježenje s Kvarnera u obliku ljetnog hita Gane popraćenog osunčanim spotom koji stvara želju za skokom u more.

Gane RImatore ili Vedran Granić, jedan je od riječkih MC-ja. Na hip hop sceni je prisutan od ranih 2000-ih. Nakon djelovanja u kolektivima Sirotinja d.o.o. i MSM (MajstoriSaMora), od svibnja 2013. član je internacionalne hip hop grupacije The Chosen Few. Iza sebe ima 4 albuma: Vol. 1, Kompilacija 07, Nocturno Hip Hop te 13.

Glazbenu produkciju Zdenka odradio je Slombeatz iz Rijeke u kojoj je, uz Kostrenu, Pag i Rab sniman spot, a za video je zaslužna ekipa iz Nocturno Pro, uz asistenciju Pancohar x8 teama. Na svom Facebook profilu Gane je napisao kako su mnogi u spotu očekivali nekakvu jahtu bogatog prijatelja, cure iz kataloga i šampanjac, ali ne, kaze: "klošari bili, klošari ostali".

Spotom i tekstom Gane je zapravo pokušao pokazati čari ljetovanja na Jadranu, uz obilato sunčanje, kupanje i sve druge pogodnosti koje uživaju ljubitelji života uz more. Svima ostalima poručuje "Oni što ne vole morski vodu ako im se više sviđa nek u Moskvu odu."

Facebook

YouTube

Deezer

http://www.youtube.com/watch?v=d-NvT5TAG3I   Tekst: Andrea Kovač
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni