Vije-sti

Δ Alt-J stiže na INmusic 2017.

Δ Alt-J stiže na INmusic 2017.

Alt-J, jedan od najcjenjenijih suvremenih bandova i ujedno jedan od najtraženijih izvođača na ovogodišnjoj INmusic wishlisti, stiže na INmusic festival #12!

Ovo će Alt-J biti prvi dolazak u Hrvatsku. Do sada su objavili dva albuma, "An Awesome Wave" (2012) i "This Is All Yours" (2014), rad na trećem započeli su u rujnu, a trebao bi biti objavljen početkom 2017. godine.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na predivnoj i posjetiteljima dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun.

Ulaznice

Blagdanski paketi su prodaji od 10. studenog do 31. prosinca 2016. godine ili do isteka zaliha. Količina blagdanskih paketa je ograničena. INmusic blagdanske pakete po cijeni od 369 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic webshopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ulaznice za INmusic festival #12 također su dostupne putem  službenog webshopa festivala, po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu i 200 kuna (+ troškovi transakcije) za sedmodnevnu kampersku ulaznicu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni