Vije-sti

Country Strike u petak u Metropolisu predstavlja album prvijenac

Country Strike u petak u Metropolisu predstavlja album prvijenac

Zagrebački country'n'roll bend, Country Strike, nastupiti će u petak, 9. rujna u zagrebačkom Metropolis music & billiards klubu. Razlog koncerta je predstavljanje prvog nosača zvuka ovog benda, te zagrijavanje za odlazak u Texas, gdje će u listopadu predstavljati Hrvatsku na internacionalnom natjecanju country bendova, Texas Sounds International Country Music Awards, na kojem su prošle godine osvojili i dvije nagrade.

Svoje glazbeno i sviračko iskustvo članovi benda kovali su individualno i kao sastav Country Strike, u nastupima i na gostovanjima sa mnogim poznatim domaćim i svjetskim sastavima. Također i na svojim nastupima ugostili su poneke britanske i američke glazbenike. Bilo da je riječ o autorskim pjesmama ili odličnim coverima rock i country hitova CS nikada ne razočara, a njihovi nastupi nerjetko se pretvore u prave rock'n'roll tulume. 

Prošle godine otišli su u koljevku country glazbe, Texas, te se vratili s dvije nagrade, a ove godine planiraju još bolje rezultate. Osim odlaska u Texas ovi vrijedni momci snimili su i svoj album prvijenac, a baš to izdanje, na koje se čeka već neko vrijeme, razlog je za veliko slavlje.

U petak vas tako očekuju nove pjesme, rasplesati se uz sve koje znate od prije, a za posebni začin večeri na pozornići će uz CS gostovati i ekipa iz Baby Back Ribsa te Incitera.

Upad na koncert iznosi 20 kn, a svaka kuna od upada ide u budžet benda za put u Texas.Večer starta u 21 sat.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni