Vije-sti

Bruno Mičetić Quintet uskoro predstavlja novi album zagrebačkoj publici

Bruno Mičetić Quintet uskoro predstavlja novi album zagrebačkoj publici

Nedavno izdan album 'Capturing the moment' zagrebačku promociju ima u srijedu 17.4. u Zagrebačkom kazalištu lutaka (Ulica baruna Trenka 3), s početkom u 20 sati.

Ovo iznimno glazbeno izdanje, kojim je Bruno pokazao širinu i veliki autorsko-svirački potencijal, publika će tako imati priliku uskoro čuti i uživo u izvedbi punog sastava - Bruno Mičetić, Dado Marinković, Bojan Skočilić, Joe Kaplowitz i Vojkan Jocić.

'Capturing the moment' obogatio je domaću jazz scenu, a Bruno je na njemu pokušao spojiti svoje dvije ljubavi – jazz i rock i u tome itekako uspio. Vrhunski glazbenici s kojima zajedno stvara, zaokružili su priču i stvorili glazbeni materijal kojeg svaki ljubitelj jazza nipošto ne smije propustiti čuti.

O skorašnjem nastupu i još jednoj ugodnoj jazz večeri, Bruno je rekao: Izuzetno me veseli i raduje nastup u Zagrebačkom kazalištu lutaka na kojem ću sa svojim prijateljima i kolegama promovirati posljednji album 'Capturing the moment'. Sa svojim quintetom u kojem sviraju Dado Marinković, Bojan Skočilić, Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić i ja izvest ćemo sve skladbe s novog albuma. Glazba je nešto što me čini jako sretnim, nešto čemu sam posvetio velik dio svog života i svaki put prije nekog velikog koncerta, pa tako i sada, osjećam pozitivan polet. Jednostavno, volim iščekivanje da se zajedno nađemo na pozornici i radimo ono što najviše volimo. Veliko hvala ravnateljici ZKL-a što mi je omogućila da održim koncertnu promociju u njihovom predivnom prostoru te svima koji me podržavaju i kojima obećajem jednu lijepu proljetnu jazz večer!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni