Vije-sti

Bezbolan prekid Dosh Lee-a i Ms Bing

Bezbolan prekid Dosh Lee-a i Ms Bing

Zagrebački punk-funk-butchrowing kvartet Dosh Lee i Ms Bing Vam donose spektakl epskih razmjera - zajednički singl i videospot "Bezbolan prekid". Riječ je o maestralnoj kompoziciji koja se idealno uklapa u razdoblje postvalentinovske depresije, a kao što i naslov kaže, govori o nečemu što u stvarnosti ne postoji - bezbolnom prekidu ljubavne veze. Ukratko, pjesma počinje tamo gdje romantične komedije završavaju, a kreće stvaran život.

Kako je za svaki prekid potrebno dvoje (dvije/dvojica), "Bezbolan prekid" je spojio MS Bing - lijepu, mladu, energičnu i vrhunsku pjevačicu odličnog zagrebačkog electro-pop benda Roppongi Red - s nestašnom butchrowing ekipom iz Dosh Lee-a, što je donijelo zapanjujuće rezultate.


Redatelj spota je Dinko Čvorić - Doringo, koji kaže: "Suradnja s Ms Bing je gotovo nadnaravno iskustvo, takvu razinu profesionalnosti, predanosti, točnosti i nadljudske energije nisam nikad susreo. Rođena je da bude prva žena koja će glumiti Supermana. Dosh Lee radije ne bih komentirao. Dovoljno je reći da sam u spot stavio isključivo njihove sjenke, a dijelove na kojima su im se trebala vidjeti lica sam zamijenio jeftinom maskom starca." 

Singl “Bezbolan prekid” je snimao i miksao Antonino Šimić u “Greenwood studiju”, za mastering je zaslužan Tomislav Hleb, a dizajn naslovnice je djelo Gordane Periškić.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni