Vije-sti

Bebe Na Vole pridružuje se  Rolin Humesima u subotu u Saxu!

Bebe Na Vole pridružuje se Rolin Humesima u subotu u Saxu!

Poseban gost slavljeničkog koncerta Rolin Humesa ove subote u Saxu, kojim će obilježiti pet godina postojanja benda, bit će Bebe Na Vole. Pravim imenom Adam Semijalac, posebno je skrenuo pažnju na sebe hvaljenim albumom "Time of Great Depression" kojeg su mnogi proglasili jednim od najboljih glazbenih ostvarenja u 2015. godina. Cijena karte je 20 kuna i moći će se kupiti isključivo na ulazu u Sax na dan koncerta.

Rolin Humes su pop/rock/blues četvorka koja je izdala dva hvaljena albuma i svirala po mnogim europskim državama poput Njemačke, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Austrije itd., a posebno treba istaknuti američku turneju i nastup na International Blues Challengeu u Memphisu. Također su osvojili ukupno 8 nagrada na raznim natjecanjima i festivalima. U prošloj godini izdali su već spomenuti drugi album koji se po izboru Večernjeg lista našao na godišnjoj listi top 5 najboljih alternativnih albuma u Hrvatskoj. U prošloj godini također odsvirali preko 60 koncerata što je bend neizbježno učinilo i izuzetnom uigranom live atrakcijom u što se možete uvjeriti u subotu, 2. travnja, u Saxu! 

Bebè Na Volè, odnosno Adam Semijalec, je glazbenik, skladatelj i izvođač koji živi i radi u Zagrebu.. Autor, izvođač i osnivač OOUR-a. Kao glazbeni suradnik i skladatelj surađuje i s drugim hrvatskim koreografima i kazališnim grupama. Kao Bebè na Volè, izvodi one-man-band blues koncerte po hrvatskim i inozemnim klubovima i festivalima, te izdaje autorske albume za nezavisni label EGOBOO.bits. Osnivač i član benda Gloft. Snimao, nastupao i surađivao je s brojnim hrvatskim glazbenicima. Dobitnik je nagrade Status Hrvatske glazbene unije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni