Vije-sti

Bad Mushrooms novim spotom najavili nastup u Hard Placeu

Bad Mushrooms novim spotom najavili nastup u Hard Placeu

Zagrebački retro hard rock band Bad Mushrooms objavio je novu pjesmu „Vrijeme promjena“ kojom najavljuje nastup u klubu Hard Placeu u subotu, 7. listopada.

Redatelj, snimatelj i montažer spota ovog puta je Goran Mandić - Limeniks s kojim je band već surađivao na spotu za pjesmu „Demoni“. Oko snimanja pomogli su mu Ivan Jandrić i Davor Šutalo.

Bend se zahvaljuje ekipi banjalučkog Demofesta koja im je ustupila snimku njihovog nastupa iz 2016. godine: Prvotna ideja je bila da snimimo što više naših nastupa unatrag godinu dana i da ljudima koji nas nikada nisu vidjeli uživo dočaramo naše nastupe. Da bi spot bio upečatljiviji i bolje popratio tekst pjesme, odlučili smo ubaciti aktualne snimke nereda i prosvjeda po svijetu. Što se same pjesme tiče, ovaj put sve je poprilično drugačije. Po prvi put imamo gostovanje u vidu pratećih vokala koje je odlično odradila Ana Vlašić. Stilski smo se odlučili malo proučavati za nas neistražena područja, pa smo u hard rock ubacili elemente psihodelične glazbe. Ima tu čak malo i disco rješenja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni