Vije-sti

Bad Copy i Zabranjeno pušenje pridružuju se pokretu Antivalentinova

Bad Copy i Zabranjeno pušenje pridružuju se pokretu Antivalentinova

Uz već najavljene Let 3, Ramba Amadeusa i Turiste, na festivalsko AntiValentinovo dolaze Bad Copy i Zabranjeno pušenje!

Već je poznata informacija da najbolja rock fešta u gradu prerasta u festivalsko izdanje, a sada je na red došlo i otkrivanje novih headlinera. Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici koja svaki njihov nastup s nestrpljenjem iščekuje. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su 'Ljubav ili pivo', 'Vodio sam devojku na soju', 'Esi mi dobar' i neizostavni 'Đastin Biberi'. Ne sumnjamo da će Ajs Nigrutin, Sky Wikluh i Bdat Dzutim (Timbe) za antivalentinovsku publiku pripremiti ubojitu set listu!    

Bend uz kojeg su se glazbeno razvijale generacije, a rastu još uvijek, sasvim je sigurno Zabranjeno Pušenje. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove, teško je izdvojiti tek nekoliko, ali među njima su apsolutno 'Možeš imat' moje tijelo', 'Balada o Pišonji i Žugi', 'Dan Republike', 'Hajle Selasije'. Pušenje će nas, kao magični vremenski stroj, vratiti u neka prijašnja vremena, a istovremeno rasplesati novim pjesmama s nedavno predstavljenog, jedanaestog studijskog albuma 'Šok i nevjerica'. Prenosimo i poziv frontmena Pušenja Davora Sučića poznatijeg kao Sejo Sexon: "Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9.2. na AntiValentinovo!" 

Dvodnevno slavlje ljubavi bit će začinjeno i humorom Studija smijeha i definitivno je događanje koje se ne propušta! A zbog velikog interesa za limitiranim ulaznicama za četvero, produžili smo njihovu prodaju do 16.12.! Za samo 37,50 kuna po osobi po danu uživajte u odličnim svirkama Leta 3, Ramba Amadeusa, Bad Copy, Zabranjenog Pušenja, Turista i još tri izvrsna benda čija imena otkrivamo uskoro! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni