Vije-sti

Baby Babilon objavljuju novi singl

Baby Babilon objavljuju novi singl "trideseti.sedmi." uoči nastupa na LIFT festivalu

Baby Babilon (Mara Marasović, Klara Fiolić, Fran Colnago), jedno od najoriginalnijih i najodvažnijih imena domaće glazbene scene ponovno iznenađuje novim zvukom na singlu "trideseti.sedmi"!

Singl stiže uoči njihovog premijernog live nastupa na LIFT festivalu koji će biti održan u petak 24. studenog u Tvornici kulture.

"Ovo je na neki način naša najosobnija pjesma do sada. Pomalo ljubavna i pomalo bolna. Govori o ljubavi u romantičnom odnosu, ali prvenstveno o prihvaćanju sebe čak i kada je najteže. Svima je ponekad teško pogledati se u ogledalo, voljeti ono što vidiš i prepoznati se. Uz prihvaćanje sebe dolazi i stavljanje vlastite sreće na prvo mjesto. Neki odnosi će nas povrijediti i njihovu težinu ćemo možda nositi cijeli život, ali oni su prolazni. Sebe nosimo do kraja. Ljubav prema sebi samima je nešto što nam nitko ne može oduzeti, ali opet je nešto što ćemo si prvi uskratiti…
Jedna ljetno jesenska melankolija za vedro tmurne dane!
", poručuju Mara, Klara i Fran.

S obzirom na to da je riječ o njihovom prvo  live nastupu, ekipa iz Baby Babilona ne skriva uzbuđenje zbog nastupa na LIFT festivalu:"Presretni smo i ludo iščekujemo 24.11. da plešemo zajedno na našem prvom liveu!"

Uz Baby Babilon na LIFTu će nastupiti i Marko Bošnjak, Fantom, Zembo Latifa, Masayah, kids from the sky i RODEO. Ulaznice su dostupne na
Entrio.hr.

"trideseti.sedmi" možete slušati na streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni