Vije-sti

2CELLOS uz Kraljevsku filharmoniju u Londonu promovirali novi album

2CELLOS uz Kraljevsku filharmoniju u Londonu promovirali novi album "Score"

2CELLOS i Kraljevska filharmonija oduševili su sinoć obožavatelje našeg popularnog dvojca u prepunom London Palladiumu! Naime, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ondje promovirali svoj novi album "Score", na kojem je objavljeno 14 poznatih filmskih tema!

Koncert je održan sinoć, netom nakon stravičnog napada pred britanskim parlamentom i blokade prometa.  No koncert je prošao bez problema, a Luka i Stjepan su na putu za Beograd gdje će 25. ožujka održati veliki koncert. Kao i uvijek do sada, Luka i Stjepan nisu zaboravili niti na svoje vjerne obožavatelje u Hrvatskoj. U utorak, 28. ožujka, bit će na zagrebačkoj promociji novog albuma "Score".

Promocija albuma će se održati 28. ožujka, u 20 sati, u klubu Johann Franck. Samo na promociji u klubu, promotivna cijena CD-a "Score" bit će 90 kuna, a limitirani broj CD-ova za prodaju ima vlastoručne potpise Luke i Stjepana! Nakon službene promocije albuma, na terasi u u prizemlju kluba vas očekuje party.

Budući da je novi album snimljen s Londonskim simfonijskim orkestrom te su pred 2CELLOS veliki koncerti s orkestrima diljem svijeta, Luka i Stjepan neće svirati na promociji, ali zato pripremaju veliki spektakl u pulskoj Areni 2. srpnja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni