Vije-sti

Nicki Minaj i Lil Baby: iščekivani duet stigao uz spot u formi mini filma

Nicki Minaj i Lil Baby: iščekivani duet stigao uz spot u formi mini filma

Kao što su i obećali, Nicki Minaj i Lil Baby objavili su duet, odnosno pjesmu „Do We Have a Problem?“!

Prvi singl Nicki Minaj u 2022. čiji je producent Papi Yerr već je u prvih nekoliko dana od objave privukao veliku pažnju, a dostupan je i na svim glazbenim servisima: https://nickiminaj.lnk.to/DWHAP

Pjesma „Do We Have a Problem?“ objavljena je u pratnji desetominutnog spota čiju režiju potpisuje Benny Boom, a radnja prati aktere (Nicki & Lil Baby) tijekom pljačke banke. Zahvaljujući formi mini filma u spotu se pojavljuju i glumci Joseph Sikora (Ozark, Power) i Cory Hardrict (The Chi, S.W.A.T.).

„Prije nego što sam se proslavila, studirala sam glumu pa sam pomislila: Znaš što, zašto ne bih u svoj spot unijela nešto što volim raditi - a to je gluma. Uz Josepha Sikoru, Coryja Hardricta i Lil Babyja – po mom mišljenju, odličnog glumca -  stvorila sam video u kojem radim nešto što volim, nešto u čemu i sama imam iskustva“, komentirala je Nicki Minaj tijekom nedavnog gostovanja u emisiji Jamesa Cordena, pritom se otvorivši i o nervozi koja ju uvijek uhvati pred izbacivanje novog materijala.

Nakon dužeg razdoblja bez novih pjesama, Nicki se vraća s novim uspjesima. Još u studenom, njezin poznati hit „Super Bass“ ostvario je dijamantnu nakladu, što je zasad postiglo tek nešto manje od 70 singlova diljem svijeta. Posljednji studijski album kraljica hip-hopa Nicki Minaj objavila je prije četiri godine, a od tada je snimila nekoliko pjesama u suradnji s Jesyjem Nelsonom, Polo G-jem i Drakeom. Što se tiče Lil Babyja, on je krajem prošle godine u suradnji s Lilom Durkom predstavio pjesmu „The Voice of the Heroes“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni